Αλλαγές / Επιστροφές

Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε ένα προϊόν επειδή δεν είναι το σωστό που παραγγείλατε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να το αντικαταστήσουμε. Εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης μπορείτε να μας δώσετε έναν αριθμό λογαριασμού για να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας(δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος των εξόδων αποστολής) ή να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν και να πιστωθεί η διαφορά της αξίας του στον λογαριασμό σας (σε περίπτωση που είναι μικρότερης αξίας) ή στον λογαριασμό μας (σε περίπτωση που είναι μεγαλύτερης αξίας).

Διαδικασία αλλαγής

Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email με τον αριθμό παραγγελίας σας, το όνομά σας και το προϊόν που θέλετε να αντικαταστήσετε

Παραδίδετε το προϊόν στην συνεργαζόμενη courier προς επιστροφή με χρέωση παραλήπτη

Κόστος αλλαγής/επιστροφής

Για κάθε αλλαγή (αντικατάσταση) το κόστος είναι 6,00 €.  Για επιστροφή του προϊόντος το κόστος είναι 3,00 €  εφόσον επιλέξετε την μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόμαστε. Αν βρίσκεστε σε απόσταση μεγαλύτερη των 25 χλμ και επιλέξετε η συνεργαζόμενη courier να παραλάβει/παραδώσει το προϊόν από/στον χώρο σας το κόστος αυτό ενδέχεται να είναι μεγαλύτερο. Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν και στην περίπτωση που η παραγγελία σας ήταν άνω των 70€ ή πληρώσατε με πιστωτική και τα έξοδα αποστολής ήταν δωρεάν.

(3,00 € για την αποστολή του δέματος σε εσάς και 3,00 € για επιστροφή του δέματος σε εμάς).

Προϋποθέσεις αλλαγής

Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία χωρίς να έχουν σκιστεί ή να έχουν αφαιρεθεί τα Διαγωνίσματα που συνοδεύουν την κάθε παραγγελία .  Αν δεν μπορείτε να τα συσκευάσετε στην αρχική τους συσκευασία πρέπει η συσκευασία που θα επιλέξετε να τα προστατεύει από φθορές, λαμβάνοντας υπόψη τον χαρακτήρα των προϊόντων ( δηλαδή βιβλία)

Πρέπει να εσωκλείεται στην συσκευασία η απόδειξη αγοράς

Η επιστροφή πρέπει να γίνει έως 14 μέρες από τη στιγμή της ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Μετά απο 14 μέρες οι επιστροφές δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Σε περίπτωση που κριθεί ότι υπάρχουν φθορές στα προϊόντα η επιστροφή δεν θα γίνει αποδεκτή.

Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό ή έφτασε σε εσάς ελαττωματικό λόγω απροσεξίας της μεταφορικής εταιρείας,  αναλαμβάνουμε την αντικατάστασή του με νέο χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνσή σας. Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην αντικατάσταση από κάποιο άλλο, ισάξιο προϊόν της επιλογής σας, ή την επιστροφή της αξίας του σε χρήματα.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ποιότητα των προϊόντων μας και με την αγορά σας.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Αρχίστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τις αναρτήσεις που ψάχνετε.
Κατάστημα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου