για τον Μαθητή που δεν έχει καμία βοήθεια….

Βασίλης Κουγιουμτσιάδης: Συναρτήσεις- Όρια- Συνέχεια
Εισαγωγή στη Μαθηματική Ανάλυση τόμος Α’

Για Μαθητές όλων των επιπέδων
Ο πολύ καλός θα απογειώσει τις γνώσεις του με τα πρωτότυπα Θέματα και τους προτεινόμενους τρόπους αντιμετώπισης.
Ο καλός θα καλύψει κενά και θα αποσαφηνίσει παρανοήσεις που τον εμποδίζουν να κατακτήσει τη θεωρία σε όλο το βάθος της.
Ο απογοητευμένος θα βρει έναν σύμμαχο στην προσπάθεια του να κατακτήσει τη Μαθηματική Γνώση, αφού όλα τα θέματα που διαπραγματεύεται το βιβλίο είναι αναλυτικά επεξεργασμένα και παρουσιάζονται με απλό τρόπο, χωρίς άλματα σκέψης και παραλειπόμενες πράξεις.
Το βιβλίο χωρίς να υποκαθιστά την διδασκαλία, λειτουργεί υποστηρικτικά στη δουλειά των Συναδέλφων Μαθηματικών και στις προσπάθειες των μαθητών τους
Προκαλεί τον άριστο να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ασκήσεις που τον ξαφνιάζουν και σε θέματα της θεωρίας που ίσως δεν έχει από μόνος εμβαθύνει. Ενισχύει τον πολύ καλά προετοιμασμένο μαθητή, δίνοντας του τα κατάλληλα παραδείγματα και τις πρωτότυπες εφαρμογές για να απογειώσει τις επιδόσεις του. Αλλά επίσης στέκεται με σεβασμό και επιμονή, δίπλα στο μαθητή που άργησε ή από φόβο και λάθος χειρισμούς δεν ξεκίνησε ποτέ σοβαρά τη μελέτη των Μαθηματικών, και τον ενισχύει με την προτροπή μέσα από απλά και κατανοητά παραδείγματα που όλα είναι αναλυτικά επεξεργασμένα, ότι η μελέτη του βιβλίου αποτελεί μια ευκαιρία και ένα έναυσμα να ξεκινήσει τώρα!!

Σχετικά Άρθρα

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Αρχίστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τις αναρτήσεις που ψάχνετε.
Κατάστημα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου