γιατί να προτιμήσω τον Α’ τόμο της Εισαγωγής στη Μαθηματική Ανάλυση;

Για Μαθητές όλων των επιπέδων
Ο πολύ καλός θα απογειώσει τις γνώσεις του με τα πρωτότυπα Θέματα και τους προτεινόμενους τρόπους αντιμετώπισης.
Ο καλός θα καλύψει κενά και θα αποσαφηνίσει παρανοήσεις που τον εμποδίζουν να κατακτήσει τη θεωρία σε όλο το βάθος της.
Ο απογοητευμένος θα βρει έναν σύμμαχο στην προσπάθεια του να κατακτήσει τη Μαθηματική Γνώση, αφού όλα τα θέματα που διαπραγματεύεται το βιβλίο είναι αναλυτικά επεξεργασμένα και παρουσιάζονται με απλό τρόπο, χωρίς άλματα σκέψης και παραλειπόμενες πράξεις.

Θέλεις ολοκληρωμένη γνώση μαθηματικών;
ΜΠΟΡΕΙΣ! Με ένα βιβλίο καθημερινής μελέτης που εστιάζει στη θεωρία, με αναλυτικό τρόπο και πολλά παραδείγματα. ΠΕΡΙΕΧΕΙ όλες τις απαραίτητες γνώσεις από προηγούμενες τάξεις και υποδειγματικά λυμένες ασκήσεις, όλου του φάσματος, που συνδυάζουν κριτική σκέψη και καλή γνώση των θεωρημάτων.

Εκτός όλων των άλλων, το καινούργιο βιβλίο, περιλαμβάνει στο εισαγωγικό κεφάλαιο 0, όλες τις απαραίτητες γνώσεις από προηγούμενες τάξεις ( που όπως έχουμε διαπιστώσει, η άγνοια τους, από μεγάλη μερίδα των μαθητών μας, αποτελεί τροχοπέδη στην απρόσκοπτη παρακολούθηση και κατάκτηση του μαθήματος της Μαθηματικής Ανάλυσης)
Το βιβλίο είναι διδακτικό με την παλιά έννοια του όρου: Το ανοίγεις και κάνεις μάθημα.
Με αναλυτικά λυμένα παραδείγματα και όλες τις προτεινόμενες ασκήσεις αναλυτικά λυμένες, όπως και τα δυο προηγούμενα βιβλία μου άλλωστε.
Στις 672 σελίδες του πρώτου τόμου, γίνεται αναλυτική παρουσίαση της Θεωρίας της Μαθηματικής Ανάλυσης, με πλήθος παραδειγμάτων, σχολίων, αντιπαραδειγμάτων, Ισχυρισμών με αναλυτική αιτιολόγηση και παρατηρήσεων που συνοδεύουν την κάθε θεματική ενότητα. Και βέβαια το κύριο μέρος του βιβλίου αποτελείται από υποδειγματικά και αναλυτικά λυμένες πρωτότυπες ασκήσεις.
Απευθύνεται
Σε μαθητές όλων των επιπέδων.
Είτε κάποιος ξεκινάει τώρα (μαθητές της Β Λυκείου) , είτε βρίσκεται στη διαδικασία επανάληψης, το βιβλίο αυτό θα τον βοηθήσει να οργανώσει τις απαραίτητες γνώσεις και να τις κατακτήσεις. Αλλά και
Σε πρωτοετείς φοιτητές Πανεπιστημιακών σχολών με βασικό αντικείμενο μελέτης τα μαθηματικά. Αφού περιέχει
Όλα τα βασικά θεωρήματα της Ανάλυσης με πλήρεις αποδείξεις.
Όλες οι βασικές προτάσεις και έννοιες που θεωρούνται γνωστές για τους πρωτοετείς φοιτητές και κανένας τους ποτέ δεν τις έχει διδαχθεί.
Λυμένες ασκήσεις, όλου του φάσματος, που συνδυάζουν κριτική σκέψη και γνώση των θεωρημάτων. Απευθύνεται επίσης
Σε Συνάδελφους Μαθηματικούς μιας και
Αποτελεί ένα μοντέλο διδακτικής προσέγγισης του μαθήματος της Ανάλυσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον εργαλείο στο πλάνο που ο κάθε εκπαιδευτικός έχει προσαρμόσει στην τάξη του. Ένα εργαλείο σύμμαχος στο δύσκολο έργο των Μαθηματικών να πείσουν τους νεαρούς εφήβους πως η ολοκληρωμένη γνώση είναι εφικτή και αναγκαία.

Σχετικά Άρθρα

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Αρχίστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τις αναρτήσεις που ψάχνετε.
Κατάστημα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου