Η 13η Διεθνής Μαθηματική Εβδομάδα

Η 13η Διεθνή Μαθηματική Εβδομάδα, που διήρκησε από τις 8 έως τις 14 Μαΐου 2023 ολοκληρώθηκε επιτυχώς.
Ήταν μια εβδομάδα γεμάτη γνώση, έμπνευση και ανταλλαγή ιδεών.
Ήταν μεγάλη μου τιμή, να συμμετάσχω ως ομιλητής και να ανταλλάξω ιδέες, γνώσεις και εμπειρίες με τόσους αξιόλογους συναδέλφους επιστήμονες και εκπαιδευτικούς.


Η διοργάνωση αυτή αποτελεί μια πολύτιμη ευκαιρία για τη βελτίωση της ποιότητας διδασκαλίας των μαθηματικών και της μαθηματικής επιστήμης γενικότερα. Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι ουσιαστικές για την αναβάθμιση των μαθητών μας και τη διασφάλιση της εκπαίδευσής τους στο υψηλότερο επίπεδο.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους διοργανωτές και την επιστημονική επιτροπή για την τιμή που μου έκανε να συμπεριλάβει την εισήγηση μου για το συγκεκριμένο θέμα, στις εργασίες αυτής της σημαντικής για όλους τους Μαθηματικούς και όχι μόνο εκδήλωσης. Αν μη τι άλλο καταδεικνύει την αγωνία και ταυτόχρονα την αναγκαιότητα, ώστε να ανοίξει μια συζήτηση για το είδος των Μαθηματικών συγγραμμάτων που έχουμε ανάγκη, όλοι όσοι ασχολούμαστε με την εκπαίδευση των νεαρών μαθητών.

Ιδιαίτερα θέλω και από τη θέση αυτή, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον κ. Γιάννη Θωμαΐδη όχι μόνο για την ενθάρρυνση στην συγγραφή της παρούσας εισήγησης, άλλα γιατί οι διαλέξεις του εδώ και μια 10 ετία που τον παρακολουθώ και η αυστηρή κριτική του στον τρόπο παρουσίασης της Θεωρίας της Μαθηματικής Ανάλυσης, από την πλευρά των διδασκόντων, στους μαθητές του Λυκείου, αποτέλεσε ένα από τα βασικά εναύσματα, για την συγγραφή από μέρους μου εκτός των άλλων και ενός βιβλίου Εισαγωγής στη Μαθηματική Ανάλυση.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την εισήγηση μου https://bkougioumtsiadismaths.blogspot.com/2023/05/13_15.html


#MathWeek2023 #13thInternationalMathWeek #MathematicsEvent #HELEXPO #Mathematics #HighSchoolMathematics #MathematicalAnalysis #MathAnalysis #ReferenceBooks #BookLaunch #MathEnthusiasts #MathematicsCommunity #MathematicalDiscoveries #MathematicsInspiration #Calculus

Σχετικά Άρθρα

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Αρχίστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τις αναρτήσεις που ψάχνετε.
Κατάστημα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου