Συμμετοχή στην 13η Διεθνή Μαθηματική Εβδομάδα

Με χαρά ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στην 13η Διεθνή Μαθηματική Εβδομάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 14 Μαΐου 2023.
Η ομιλία μου θα λάβει χώρα το Σάββατο 13 Μαΐου στο HELEXPO – Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός και θα έχει τίτλο “Η ανάγκη ύπαρξης βιβλίων αναφοράς για τη Μαθηματική Ανάλυση που διδάσκεται στο Λύκειο”.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας μου, εκτός των άλλων, θα έχω την ευκαιρία να αναφερθώ και στο βιβλίο μου με τίτλο “Συναρτήσεις Όρια – Συνέχεια” που κυκλοφόρησε πρόσφατα.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Οργανωτική επιτροπή της 13ης Διεθνούς Μαθηματικής Εβδομάδας, για την πρόσκληση και την τιμή να συμμετάσχω σε αυτή τη σημαντική εκδήλωση και να μοιραστώ τις γνώσεις και την εμπειρία μου με όλους τους συμμετέχοντες.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον εξαίρετο Συνάδελφο και δεινό επιστημονικό αγκιτάτορα, Γιάννη Θωμαΐδη, οι διαλέξεις του οποίου αποτέλεσαν το έναυσμα για την πραγμάτωση της ιδέας της εισήγησης μου.
Το πρόγραμμα της 13ης Διεθνούς Μαθηματικής Εβδομάδας έχει ανακοινωθεί και μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bkougioumtsiadismaths.blogspot.com/2023/05/13.html
Κι εδώ αναλυτικά οι εισηγητές: https://13math2023.blogspot.com/p/blog-page_53.html
Όλες οι ομιλίες θα μεταδοθούν ζωντανά διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής Zoom για όσους κάνουν εγγραφή για παρακολούθηση εξ αποστάσεως.
#MathWeek2023 #13thInternationalMathWeek #MathematicsEvent #HELEXPO #Mathematics #HighSchoolMathematics #MathematicalAnalysis #MathAnalysis #ReferenceBooks #BookLaunch #MathEnthusiasts #MathematicsCommunity #MathematicalDiscoveries #MathematicsInspiration #Calculus

Σχετικά Άρθρα

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Αρχίστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τις αναρτήσεις που ψάχνετε.
Κατάστημα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου